Over mij

Ik ben geboren in 1982 in Groningen. Na vijf jaar in Zwolle en Kampen gewoond te hebben voor mijn studie Journalistiek ben ik verhuisd naar Enschede. Daar woon ik sinds 2005 met mijn vrouw en twee poezen.

Ik kook en bak graag (Indiaas, Mexicaans, Thais) en... ik heb niet bepaald groene vingers, maar wel een liefde voor tuinieren!

Fronteers ✨

Naast mijn werk als front-end developer ben ik sinds 2017 voorzitter voor Fronteers, de vakvereniging voor Front-end developers in Nederland en België. Ik heb in deze rol veel energie en aandacht in de vereniging gestoken om deze door te ontwikkelen naar een zichtbaarder en diverser vereniging. Zo zijn we vaker als vereniging aanwezig op verschillende congressen.

Ook zijn we nu lid van het W3C waarmee we webdevelopers in Nederland, België en daarbuiten hopen een directer stem te geven in de ontwikkeling van het web. Daarnaast wil ik graag meer developers (van diverse pluimage!) verwelkomen bij Fronteers als front-end developers.

Het internet is voor iedereen. Ik vind het dan ook belangrijk dat internetproducties gemaakt worden door een afspiegeling van de maatschappij. En dus dat dat de sfeer bij bedrijven die producties maken open, constructief en divers is.

Waarom moet je mij hebben?

Jarenlange ervaring

Ik maak al producties voor het web sinds mijn veertiende! Ik heb daardoor de ervaring om trends van hypes te onderscheiden.

Empathie

Een goede developer kan vette dingen bouwen, maar een professional weet hoe belangrijk communicatie en empathie zijn.

Accessible

Jouw klant staat voor mij op de eerste plaats! Daarom heb ik accessibility (webtoegankelijkheid) hoog in het vaandel staan.

Ik begrijp je browser

Ik zet de nieuwste snufjes en browserfeatures zo in dat ze de gebruikerservaring verbeteren in modernere browsers.

Ik help je het zelf te doen

Ik werk dolgraag voor jou je website bij, maar ik werk het liefst met jou samen zodat je het zelf kan – en het ook leuk vindt!

Mobile first

Ik optimaliseer websites op snelheid, inhoud en gebruiksgemak door ze te bouwen met de kleinste schermen in gedachten.